Dominik GosekFloor Manager naszej restauracji.

Osoba, którą najczęściej spotkacie odwiedzając nasze progi. Tzw. handy-man. Korzystając z wieloletniego doświadczenia w branży pomoże wybrać idealne wino, opowie o pozycjach z naszego menu oraz zaparzy perfekcyjną kawę. PS. Bardzo szybko przemieszcza się z talerzami.


Paweł BobrowskiSzef Kuchni.

To od niego głównie zależy co pojawia się na Waszych talerzach. W zielonogórskiej gastronomii rozpieszcza podniebienia smakoszy już od wielu lat. Skupia się na świeżości i wysokiej jakości produktów, wybierając te od regionalnych i sprawdzonych dostawców. Absolutny Mistrz w przygotowaniu owoców morza! Ponadto jeden z czołowych bębniarzy lubuskiej sceny metalowej… tak więc całe życie za garami


Natalia FiłaciukKelnerka.

Sprawi, że wychodząc od nas będziesz miał uśmiech na twarzy. Można by rzec, że wręcz zaraża dobrym nastrojem. Ponadto posiada niemożliwie dobrą pamięć i na pewno pomoże Ci w wyborze odpowiedniego trunku oraz potrawy. Niektórzy twierdzą, że pod względem szybkości pokonuje naszego Dominika.


Piotr BobrowskiKucharz.

W zespole również od samego początku. Gotuje z powołania, podobnie jak dba o cięty żart na kuchni. Jest kucharzem do którego można śmiało podejść i poprosić o ‚posiłek po-treningowy’ gdyż siłownia i zdrowe żywienie to jego druga pasja. Na pewno przygotuje coś extra!


Dominik ParachoniukKucharz.

Ambitny i zdeterminowany w dążeniu do celu, gotowanie traktuje jako pasję dzięki której do „Pracy” idzie z uśmiechem. Stara się być każdego dnia lepszą wersją siebie, otwarty na nowe doświadczenia.


Tomasz SolichKucharz.

Kucharz z zamiłowania. Swoje doświadczenie zdobywał w renomowanych restauracjach Wrocławia. Widok zadowolonych gości to według niego najlepsze podziękowanie za swoją pracę.